60 Days Challenge

Aici e primul post din „60 Days Challenge”. Gasesti link-urile tuturor celor 60 de posturi mai jos.

Mi-a placut mai mult cum suna in engleza:) In romana ar fi ” Provocarea de 60 de zile”.

Ce inseamna asta? 

Provocarea mea e sa vad daca e posibil ca in  60 de zile sa ma transform. Radical 🙂 Oricum pe zi ce trece, din moment in moment suntem alte persoane. Eu imi doresc ca dupa aceste 60 de zile sa fiu mai mult decat am reusit sa fiu pana acum , mult mai mult decat am reusit sa ma transform intr-o perioada de doua luni.

De ce 60?

Pentru ca 30 de zile mi s-au parut prea putine, iar cateva luni( adica pana la sfarsitul anului) prea mult pentru a ma motiva in vederea unui efort sustinut.

De ce acum? Pentru ca… a venit momentul 🙂

Ce cred acum?

:)) Cred ca habar-n-am ce presupune de fapt acest „drum”, nici nu stiu daca este posibil sau benefic sa se realizeze in 60 zile. Nu cunosc mai nimic, ce sper e ca voi progresa mult mai mult daca imi stabilesc un obiectiv, ma motivez si reusesc sa fac anumite activitati constant. Daca reusesc asta timp de 60 de zile, cu siguranta voi reusi inca 60 si inca 60 si inca 60… ai prins ideea :).

Si mai sper ca pe acest drum sa intalnesc persoane care ma pot ajuta, care stiu mai multe decat mine si ma pot indruma. M-as bucura daca prin aceasta experienta si prin impartasirea ei as putea ajuta si pe altcineva sa reuseasca sa se transforme.

Da, si imi mai doresc sa fiu fericita, libera si mare, mare cat tot Universul :):)

Ce imi propun pentru inceput?

Cateva lucruri simple. Asta e ideea: sa reusesc sa ma tin de anumite activitati o perioada cat mai lunga de timp. Asta e ceva ce am putut prea putin pana acum, motivul pentru care nu mi-am atins cele mai multe din obiective.

1. Sa scriu pe blog in fiecare zi. Orice, oricat, indiferent de cum ma simt, de timp, chiar daca nu mi-am atins scopul pe ziua respectiva. Sa scriu pur si simplu despre asta. 🙂 Numai daca as face acest lucru simplu, deja as fi cu totul alt om la sfarsitul celor 60 de zile :).

2. Sa multumesc pentru mancarea pe care o consum. Inainte si dupa masa. Si sa ma gandesc, asa cum bine m-a invatat o prietena, ca organismul meu isi ia din mancare doar ce are el nevoie; asa mancarea e si mai gustoasa ( abia astept sa incerc:) ).

3. Sa citesc pe net, din carti, sa vorbesc cu altii care m-ar putea ajuta astfel incat sa inteleg mai bine modalitatea prin care as putea sa ating acest obiectiv.

4. Sa fiu dispusa la efort, astfel incat sa si pun in practica lucrurile pe care le aflu. si apoi sa ma tin de ele:) (foarte important) 🙂

Si ca sa incep cu dreptul, o fac cu incredere si forta, cer totula si ma comport ca si cum deja s-a intamplat 🙂 De ce nu? Asta face jocul mai frumos ;).

” La sfarsitul celor 60 de zile am reusit o transformare completa. Multumesc :).”

Acum, sa vedem la ce m-am angajat:

  • Sa scriu pe blog in fiecare zi – asta mi-ar lua, sa zicem, 30 de minute.
  • Sa multumesc pentru mancarea pe care o consum – 5 minute ( am pus si faza aia cu ” organismul meu isi ia doar ceea ce are nevoie” – asta mi-ar lua mai mult timp:) )
  • Sa citesc – imi propun,  pentru inceput, minim 30 de minute.
  • Sa fiu dispusa la efort – hai, 30 de secunde de incurajare 🙂 🙂 :).

Asta ar veni 65 de minute si 30 de secunde pe zi. Daca asta e necesar sa fac pentru a-mi schimba radical viata si a ma bucura de lucrurile la care acum doar visez… mai e nevoie sa mai zic? Game on …! 🙂

Eu pornesc cu incredere si hotarare si zic inca o data:

Multumesc pentru transformarea mea completa 🙂

P.S.: Asta inseamna ca pe 3 august 2011 eu sunt o cu totul alta persoana, mult mai minunata decat am fost pana acum ( yuppyyyy…..!:) )

P.P.S.: Curios de cum au decurs cele 60 de zile? De unde s-a pornit si unde s-a ajuns? Da click pe link-urile de mai jos.  Enjoy 🙂

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s