O Reinterpretare a Salatei Orientale de Stea Michelin

Inca o reteta delicioasa, creata pe loc 🙂

Irina Gateste

michelin-star-2015„Tu esti un bucatar de stea Michelin”, imi zise George dupa ce a gustat salata.

„E cea mai buna salata de cartofi pe care am mancat-o vreodata”.

M-am entuziasmat, mai ales pentru ca a fost o mancare pe care am facut-o „de foame”, cu ingredientele pe care le aveam in bucatarie.

Ingrediente de nota 10 de altfel, pentru ca tocmai sosisera cartofii ,sfecla si usturoiul din gradina de la munte, in intregime naturale.

Cantitati exacte ale ingredientelor nu iti pot spune (nu pentru ca e secret 🙂 , ci pentru ca niciodata nu stiu ce voi face cand ma apuc de gatit, iar la sfarsit chiar nu mai stiu cat am pus).

Conteaza insa ordinea in care pui ingredientele, modul in care le combini intre ele.

Potatoes in sack --- Image by © Peter Frank/Corbis

Am scos cartofii direct din sac :). Erau tari si mici, proaspeti si deliciosi.

Initial am vrut sa fac niste cartofi cu branza…

Vezi articol original 677 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s