Domino is fun :)

Nu am mai reusit sa scriu zilele astea, dar nu-i nimic:). In postul trecut ziceam ca sunt putin stresata si ca solutia pe care am gasit-o este sa traiesc momentul, sa ma bucur de prezent si sa fiu deschisa la orice s-ar intampla.

Si sunt multe lucruri care se pot intampla, o infinitate de posibilitati.Cu fiecare decizie luata se deschid alte si alte variante care ar putea avea loc, asemeni unui joc de domino. Partea frumoasa este ca nu exista nimic fatalist, de genul…”am luat o hotarare – gata, uite asa se vor duce toate piesele de domino si se va intampla aia, apoi cealalta si voi ajunge  saraca,batrana, urata si cu 30 de pisici”.

Putem interveni oricand.Nimic nu e predeterminat. Schimbam directia propagarii pieselor de domino oricand si oridecate ori. Doar ca nu stim exact incotro ne duce alegerea. Jocul prinde viata si se desfasoara majestuos in fata noastra.

Si decat sa ne facem griji mereu si sa ne poticnim in tablitele de domino, sa le frangem si sa cream blocaje, nu mai bine ne jucam si noi…Dam drumul la o piesa si vedem ce forma frumoasa creaza, ce alte directii influenteaza…Suntem incantati de frumusetea jocului si fara frica ne jucam in continuare impingand alta piesa, apoi alta in ritmul muzicii noastre interioare si din cand in cand sa ne oprim si sa admiram magia pe care am creat-o:).

Tu ce ai simtit astazi?:)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s