:):)

Inteleg de ce oamenilor le este atat de frica de schimbare.

In primul rand trebuie sa faca fata celor mai dificile sarcini: de a se privi in fata,de a se uita la ceea ce nu a vrut sa vada niciodata, de a se accepta asa cum sunt. De a descoperi si renunta la vechile obiceiuri, la dependente, atasamente etc. De a renunta la o parte din ei. Sa ajunga la realizarea ca sunt mult mai mult decat au crezut ca sunt. Sa accepte toate lucrurile si sa iubeasca totul.

Sa constientizeze ca odata cu schimbarea lor totul in jurul lor se schimba. Serviciul, oamenii, locuinta,experientele si chiar prietenii . Nu se intampla neaparat toate acestea tuturor, insa vechile usi se inchid. Tot ce a functionat inainte dar nu mai corespunde cu situatia actuala  incepe sa dispara din noua viata. Chiar si prietenii. Oameni dragi, relatii puternice inainte care pur si simplu nu mai sunt valide odata ce tu te-ai schimbat.

Nu e vorba ca incepi sa-ti triezi prietenii si „sa ii tai de pe lista” pe toti cei pe care i-ai cunoscut inainte de schimbare :)))), ci te poti trezi ca unii incep sa nu te mai inteleaga, uneori pana la punctul in care nu mai vor sa faca parte din viata ta, intr-un fel sau altul. E normal. Tu esti altfel. Ce te-a legat pana acum de acea persoana nu mai exista. Si e bine sa acceptam aceste lucruri, sa ii intelegem si sa ne bucuram. Nu este un moment vesel, insa pentru mine reprezinta indiciul ca sunt pe drumul cel bun. Inseamna ca m-am schimbat si ca imi continuu calea.

Cum am mai spus, vechile usi se inchid. Ma bucur pentru ele si sunt pregatita sa mi se inchida in nas orice usa :):)). Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Pentru ca daca lasi sa plece vechiul, noul are loc sa intre. Nu exclud pe nimeni, doar las sa se intample. Imi iau la revedere si primesc cu bratele deschise pe cine imi iese in cale. O noua viata se construieste pentru mine :).

Tu ce ai simtit astazi?:)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s