Iubesc plin :)

Nu m-am mai uitat de mult la stiri. Pentru ca sunt negative si ma indispun. De fapt, ma indispuneau. Acum nu ma mai deranjeaza atat de mult.

Inainte ma afectau, ma faceau sa vad suferinta, partea urata a lucrurilor. Nu mai puteam gandi pozitiv si in loc sa privesc la un viitor luminos gandurile mele erau intunecate pentru un timp de ce vedeam si auzeam. Pentru ca asa am invatat : ca e bine sa gandim pozitiv. Sa ne construim un viitor luminos.

Dar cu adevarat ne putem construi o lume in care sa ne bucuram mereu daca acceptam si partea intunecata. Viitorul poate fi luminos daca e si umbra in el. Altfel e orbitor. Nu spun ca e bine sa fie toate ororile pe Pamant, dar cu adevarat le putem face sa inceteze daca le acceptam. 🙂

Unde e lumina, e si umbra. Daca sunt parti intunecate, atunci sigur sunt de asemenea parti luminoase. Vrei sa faci lumina, multa lumina ca sa scapi de intuneric, creezi mai mult intuneric. Cheia e sa accepti. Sa le vezi rostul la toate. Si sa le transcenzi.

Acum imi dau seama ca viitorul nu e luminos, e ceva mai mult decat atat. Este iubire. Si mai este ceva, dar care nu poate fi exprimat in cuvinte :).

Tu ce ai simtit astazi?:)

Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. auzi…toate chestiile astea sunt interesante..asa in felul lor..da am o intrebare: inainte sa incepi sa consumi cerneala la tastatura scriind aberatiunile astea, tragi vre etnobotanica ceva, ai vreo stare de transa sau pur si simplu debitezi?

    1. My Wish Fairy spune:

      Multumesc Ionut inca o data pentru feed-back:). Tin sa asigur pe toata lumea ca sunt bine :)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s