30 de zile pana la o noua eu :)

Dansul… am descoperit 🙂 Dansul ma ajuta sa fiu in „Acum”. Iti amintesti poate, acea stare cand  nu te gandesti nici la trecut, nici la viitor, cand tot ce simti e momentul acela. Adica momentul asta; si nimic altceva. Iti dai imediat seama cand ai ajuns in starea asta; nu poti avea nici un dubiu daca ai reusit sau nu.

Spuneam ca mi s-a intamplat de putine ori sa experimentez aceasta senzatie, uneori reuseam doar pentru o secunda-doua. Dar cu dansul, pentru ca nu prea stiu sa dansez si deci nu stiu ce figuri urmeaza, cam cum trebuie abordat un anumit stil, pur si simplu sunt in „Acum” si gata. Ce-o fi o fi. Si spre bucuria mea, ce este e mult mai bine decat daca as fi „regizat” ceva.

Creezi altfel: nu mai esti atat de mult influentat de ce stiai, de modul cum operai inainte, ci esti deschis la orice, nu ti-ai propus nimic initial si nu te astepti la nici un rezultat. „Acum” te poarta spre locuri necunoscute tie , pe drumuri pe care n-ai fi ajuns niciodata altfel. Nimic din trecutul tau nu te ghideaza (a se citi „constrange” ) pe o anumita cale, nici o proiectie a ta in viitor nu iti influenteaza rezultatele. ” Tu” te detasezi de toate mecanismele pe care ti le-ai format de-a lungul vietii, de toate experientele care au modelat comportamentul tau dar in acelasi timp te conectezi la partea cea mai profunda din tine. Stii tu, acea parte care iti spune ca nu e bine ce faci, dar tu nu o asculti pentru ca ratiunea iti spune altceva. Zona aceea care iti arata ce e bine pentru tine dar o contrazici mereu pentru ca tu stii mai bine:)

Si e minunat 🙂

Multumesc pentru transformarea mea completa 🙂

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. eumiealmeu spune:

    frumoasă provocare!
    spor-t.

    1. My Wish Fairy spune:

      Multumesc „tie” 🙂 . Multumesc mult 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s