32 de zile pana la o noua eu :)

Scriu ca mi-e frica nu cumva sa nu mai am chef mai tarziu si sa am iar senzatia neplacuta de „trebuie”. De sarcina de indeplinit.

Am observat astazi ca mare parte din deciziile noastre sunt luate pornind de la frica:

” Nu te apropia de catel ca are purici”, „Un catel asa de mic tinut legat… Lasa ca daca ii dau drumul imi alearga toate gainile si dupa aceea cine stie…”,”Ai grija ca acolo poti lua paduchi de la gaini”,”Dude…dar stii cum te faci de la ele..”,”Daca se sperie fetita de catel..dar ei ii place , si catelului la fel…Nu,nu, cine stie ce se poate intampla, si apoi, are purici”, „Vezi sa nu aluneci cu papucii aia”,”Nu merge prea departe ca sunt caini”,”Nu te duce la vaca, daca te impunge” etc. etc. etc.

Da, azi am avut de-a face cu animalele si numai din astea am auzit. Si mie nu mi-era frica…asa credeam eu. Dar cand m-am dus la vaca, putin putin mi s-a facut frica la un moment dat.Mi-era frica sa nu calc tot felul de ganganii in picioare..am vazut ca ma tem de tot felul de lucruri, chiar daca am invins frica initiala si am facut acele lucruri de care toata lumea imi spunea sa stau deoparte.

Ce bine-ar fi sa nu ne mai temem de nimic. Ce-am putea pierde? Crezi ca am putea pierde mult?Ti-e frica sa nu pierzi?:) Dar ne gandim oare cat am putea castiga?

Cine a bagat spaima asta in noi? Si intr-adevar, e frica de moarte. Nu stiu tu, dar eu pe toti pe care i-am auzit au spus ca moartea „is overrated”.

Eu acum zic ca nu-mi este frica, dar evident nu e adevarat. Dar incepe sa nu-mi mai fie 🙂

Multumesc pentru transformarea mea completa 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s